Elster Mannenkoor

geplande concerten:

Zomerconcert:   6 juli in Dieren & 7 juli in Arnhem

Elster Mannenkoor met tenor Awn Maarof en pianiste Ella Kanerich

Als het einde van het cultuur seizoen nadert, wordt het weer tijd voor  zomerconcerten. Dat geldt ook voor het Elster Mannenkoor: 56 jaar jong.  We hebben er deze zomer voor gekozen om onze vleugels uit te slaan en hebben twee toffe locaties gevonden die wat verder weg zijn voor onze trouwe fans, dan de hen zo bekende Grote kerk in Elst.  Op 6 juli 2024 geeft het koor een concert in de ontmoetingskerk Kerk in Dieren, op 7 juli doen we het concert nog eens over in de Kruiskerk in Arnhem zuid.  Voor het concert heeft het mannenkoor tenor Awn Maarof en pianiste Ella Kamerich uitgenodigd om  het concert mede inhoud te geven.  Het concert staat onder de muzikale leiding van Mariette Effing.

Het Elster Mannenkoor vierde  vorig jaar haar elfde lustrum. Hoewel koren het soms moeilijk hebben om voldoende zangers te behouden, zijn er in het Elster Mannenkoor ook in 2023 weer nieuwe leden bijgekomen. Dit zijn betrekkelijk jonge zangers; dat biedt perspectief voor de toekomst! Het concert in Dieren begint om 20.00 uur.  Het concert in Arnhem Zuid om 15:00 uur Kaarten zijn verkrijgbaar via emkaarten@gmail.com en bij de ingang van de kerk. U bent van harte welkom.

6 juli 2024                         Ontmoetingskerk Dieren 20:00 uur

7 juli 2024                          Kruiskerk Arnhem Zuid 15:00 uur