Omdat samen zingen gezellige gezondheid is! / Nieuws

Zet 'm Op Zomerfeesten een groot feest

Als gevolg van een keelontsteking (opgelopen tijdens haar optreden vorige week op Pinkpop, kon Maan afgelopen weekend niet optreden tijdens de Zet ‘m Op Zomerfeesten op het Plein in Elst.

Elst - Maar met Vinchenzo was er op het laatste moment een zeer waardige vervanger geprogrammeerd en werden de tiende Zomerfeesten weer een groot feest. De leden van CV Zet ‘m Op hadden het Plein in Elst weer omgetoverd tot een gezellig evenemententerrein en, in samenwerking met het jubilerende Elster Mannenkoor, een afwisselend muziekprogramma samengesteld.

Zaterdagavond zorgde de negen mans formatie The Night Flight de hele avond voor een geweldige sfeer. Vinchenzo, finalist van The Voice of Holland 2017, zette een mooi optreden neer dat vooral door de Elster jeugd enorm werd gewaardeerd. Zij stonden dan ook in een lange rij voor een handtekening van en foto met Vinchenzo.

Femke Hengeveld, bekend van haar optreden tijdens het afgelopen Zet ‘m Op carnaval, sloot de avond af met een swingend optreden waarna The Night Flight zorgde voor een spetterende finale. Zo’n 2000 gasten gingen weer zeer tevreden huiswaarts na een heerlijk avondje muziek, dansen, springen en gezelligheid.

Zondagmiddag vierde het Elster Mannenkoor zijn 50 jarig jubileum met een gevarieerd muzikaal programma. Optredens van het Wereld Vrouwenkoor, Dick van Altena, Bats Mar Deur, The pipes and drums of the Royal Brittish Legion en natuurlijk de jubilarissen zelf zorgden voor een gezellige sfeer op het, met zo’n 500 vooral seniore bezoekers, druk bezochte Plein. Met name de gezamenlijke optredens en de finale met alle groepen op en rond het podium waren fantastisch. Voor foto’s zie www.zetmop.n

Geplaatst op 25 juni 2018