Omdat samen zingen gezellige gezondheid is!! / Nieuws

Twee prachtige Adventsconcerten Elstermannenkoor

Het 50 jarige Elstermannenkoor besloot het jubileumjaar met een tweetal adventsconcerten.

Voor deze concerten was Carla Maffioletti als soliste gecontracteerd. Dit was een gouden greep. Het publiek genoot met volle teugen van deze zangeres.  Carla  maakte als één van de drie sopranen  lange tijd deel uit van het orkest van André Rieu. Thans treedt zij bij diverse binnen- en buitenlandse concerten als soliste op en maakt furore in zowel musical- en opera voorstellingen. Deze zomer maakte zij nog een succesvolle solo tour door haar geboorteland Brazilië.

De begeleiding werd verzorgd door het Accordeonorkest Avaz en onze vaste pianist Jelle Hoksbergen. De muzikale leiding was natuurlijk weer in de vertrouwde handen van onze dirigent Monique Verhoeven, die zoals altijd weer een gevarieerd concert heeft samengesteld.

een stukje luisteren? klik op de foto

Geplaatst op 8 december 2018