Ondersteuning

Omdat samen zingen gezellige gezondheid is! / Ondersteuning

Uw website op onze site!!
Donateur of sponsor worden?

Ondersteuning

Het Elster Mannenkoor kent diverse mogelijkheden om het koor in financiële zin te ondersteunen:

1. donateur

2. vriend

3. sponsor/adverteerder

Donateurs:
Iedereen kan donateur worden.

Bij de minimale bijdrage € 15,00 per jaar bent u al donateur en wordt u uitgenodigd voor onze relatie concerten.

U kunt ook sponsor worden,

dat kan door een bedrag te storten op rekening nummer:     NL82 RABO 0316 8894 31 tnv Elstermannenkoor.

Vrienden van het EMK:

Iedereen kan vriend worden.

Minimale bijdrage € 50,- per jaar. U krijgt een uitnodiging voor ons relatie concert en twee kaartjes voor een van onze andere concerten.

Sponsor/adverteerder:

Als sponsor betaald u minimaal € 100,00 per jaar

Hiervoor krijgt uw bedrijf ( indien u dit wenst) een plek op onze website, met link naar uw eigen website. Daarnaast  krijgt  u twee kaartjes voor onze relatie concerten en twee kaartjes voor een van onze andere concerten.

In de linker kolom onder het kopje ondersteuning vindt u, als u klikt op: " Uw website op onze site"  een voorbeeld.

Met een link naar uw eigen site zijn de kosten 100 euro per jaar.  Daarnaast worden uw naam of logo vermeld in ons jaarverslag. Wilt u een specifiek concert sponseren en in het programma boekje worden vermeld, dan kan dat ook van af € 75,00

Interesse? Mail naar onze penningmeester of naar   webonderhoudemkoor@gmail.com