Omdat samen zingen gezellige gezondheid is! / Ons steunen? / Donateur of sponsor worden?

Uw website op onze site!!

Sponsoring of Donateur:

Een gezond financieel klimaat van onze vereniging is zeer belangrijk om onze doelstelling “door mannenkoorzang culturele ontspanning te bieden aan alle inwoners van de gemeente Overbetuwe en daarbuiten", te bereiken.
Niet alleen uw morele bijdrage is van grote waarde om goed en enthousiast te kunnen functioneren, maar ook uw financiele of materiele ondersteuning is voor ons van onschatbare waarde zo niet  onmisbaar. Mooie blote meiden kom je hier gratis tegen!

De gesponsorde bijdragen worden vooral gebruikt om nieuwe partituren aan te schaffen en optredens te verzorgen en ingehuurde begeleidende muzikanten te betalen.

Als tegenprestatie ontvangt u in ieder geval een plekje op onze site maar ook  een toegangsbewijs voor een van onze concerten.

Nu al sponseren? Fijn!  ons raborekeningnr.:NL82 RABO 0316 8894 31

Zie voor een uitgebreide beschrijving van de mogelijkheden:   Ondersteuning

Klaar met de sponsoring maar u wilt ons toch blijven steunen? Schrijf u in als donateur en steun het Elster Mannenkoor met een vast bedrag. (Minimaal € 15,00 per jaar). U blijft dan een gewaardeerde relatie van het koor en wordt persoonlijk uitgenodigd om aanwezig te zijn bij ons "relatie concert".

Boven in de banner zoals met ondersaande sponsor is afgesproken?  dan zijn de kosten € 150,00

Klik voor een voorbeel op: HIER

Onze huidige sponsoren