Omdat samen zingen gezellige gezondheid is!! / Contact & Kaartjes / Concert boeken

Kaartjes bestellen

Het Elster mannenkoor  helpt u graag om uw concert of bijeenkomst vokaal wat meer boddy te geven.

Ook kunnen wij u ondersteunen bij de muzikale aankleding van een rouwdienst,  of andere bijzondere kerkdienst , een jubileum, of ander gelegenheid.

Behalve voor rouwdiensten willen we indien mogelijk, minimaal een half jaar vooraf uw aanvraag ontvangen.

Voor de mogelijkheden ter ondersteunig van het koor op kortere termijn dan een half jaar  kan worden overlegd met de secretaris.

Wij hanteren de richtlijn dat wij er financieel niet bij inschieten, dan wel publicitair er baat bij moeten hebben.

Dit betekent dat we minimaal € 400,00 vragen als start bedrag. Hier komen de kosten voor muzikale begeleiding, huur materiaal en vervoer nog bovenop.

Mail voor informatie en tarieven even met onze secretaris:   domusadriani@kpnmail.nl

Tot uw dienst!